image

Nekaj o Braziliki

ZADNJE OBJAVE
Search
 

Podalševanje trepalnic

Podalševanje trepalnic

Si želite dolge, ukrivljene trepalnice, kot jih imajo zvezdnice ali pa se želite sproščeno ukvarjati s športom in pri tem izgledati urejeni ali pa želite zgolj poudariti obliko svojih oči, morda pa ste le naveličani vsakodnevnega nanašanja maskare? Potem je podaljševanje trepalnic kot nalašč za vas! Postopek je povsem neboleč in za oči neškodljiv. Po končanem tretmaju so vaše trepalnice vidno gostejše, daljše, ter nadvse očarljive.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA PODALJŠEVANJE TREPALNIC:

Umetne trepalnice za domačo uporabo, izgledajo povsem umetno, nenaravno, prav tako pa problem tiči v njihovi obstojnosti. Na željenem mestu obstanejo le kratek čas, po dnevu ali dveh pa jih je potrebno zopet aplicirati. Ravno zato so permanentne trepalnice, ki zdržijo vse do enega meseca, lahko tudi dlje in vam jih namestimo v našem salonu, idealna rešitev! Podaljševanje trepalnic zagotavlja, popolnoma naraven, očarljiv, poln videz vaših trepalnic. Sam postopek nanašanja je povsem prijeten, vmes lahko ob sproščujoči glasbi brez skrbi tudi zadremate.. Mehke, svilnate, temne trepalnice, eno po eno, natačno, z občutkom nalepimo na vašo naravno trepalnico in ustvarimo zapeljiv končni videz. Po posegu zaradi natančnega, naravnega apliciranja trepalnic nihče ne bo opazil, da to niso vaše trepalnice, čeprav bodo izgledale čisto drugače (dolge, temne, goste,..).

Prednosti podaljševanja trepalnic:

 • Maskare ne potrebujete več
 • Poln, očarljiv, dovršen videz ves čas
 • Brezskrbno močenje trepalnic (poslovite se od nadležnega, razmazanega videza)
 • Na dolgi rok občutno cenejše, lepše kot umetne trepalnice, za samouporabo

OPIS POTEKA PODALJŠEVANJA TREPALNIC:

Ob vašem prvem obisku se vam popolnoma posvetimo, vam prisluhnemo in skupaj ugotovimo kakšne so vaše želje, ter potrebe. Po posvetu vam glede na vaše stanje trepalnic svetujemo, kakšne trepalnice so za vas optimalno najboljša izbira. Če so vaše trepalnice zelo kratke, je kljub temu vsak strah odveč, saj vam bomo z veseljem namestili takšne, ki nikakor ne bodo poškodovale vaših naravnih trepalnic.

Realnost je žal takšna, da je zelo pomembno kakšne so vaše trepalnice. V kolikor imate krhke, tanke ter kratke trepalnice vam esktremnih rezultatov ne moremo obljubiti, saj bi z apliciranjem predolgih trepalnic najverjetneje poškodovali vaše naravne trepalnice. Za tovrstne trepalnice je nedvomno najprimernejše podaljševanje trepalnic ena na ena, s katerim dosežemo naravno zapeljiv videz.

Po podaljševanju so trepalnice obstojne vse, dokler ne pričnejo odpadati vaše (60-90 dni), zato je priporočljiv refil (obnova) na vsake tri tedne. Pri obnovi na vaše trepalnice na novo apliciramo mehke, lahkotne, svilene trepalnice.

Postopek prvič traja do 2h, obnova pa od 1-1,5h.

POGOSTA VPRAŠANJA O PODALJŠEVANJU TREPALNIC:

  1. BO PODALJŠEVANJE POŠKODOVALO MOJE NARAVNE TREPALNICE?

V Brazilki za podaljševanje uporabljamo kakovostne, trepalnicam prijazne produkte, prav tako pred postopkom preverimo v kakšnem stanju so vaše trepalnice, šele nato se skupaj odločimo, kaj je za vas najprimernejša izbira. S takim načinom je praktično nemogoče, da bi bile nove trepalnice pretežke in predolge ter bi poškodovale vaše. Samo ko je delo opravljeno nestrokovno, površno, lahko privede do prezgodnjega odpadanja, lomljenja vaših trepalnic. V kolikor je podaljševanje opravljeno strokovno, kot pri nas, ni bojazni, da bi se vaše trepalnice poškodovale.

  1. ZA KAKŠEN VIDEZ TREPALNIC NAJ SE ODLOČIM?

Odgovor je v največji meri odvisen od tega kakšne oblike je vaše oko ter kakšne so vaše naravne trepalnice. Lahko se odločite za videz »mačjih oči«, ki naredi vaše oči širše, v obliki mandlja, za naraven videz, ki poskrbi za bolj odprte/večje oči in dramatičen videz, zaradi katerega bodo vaše oči vidno izstopale. Svetujemo vam, da preden izberete končni videz, prisluhnete našim nasvetom, ter nam dovolite, da skupaj izberemo primeren videz za vas.

  1. ZAKAJ JE POTREBEN REFIL(OBNOVA)?

Obstajajo trije razlogi zakaj je potrebno približno na tri tedne hoditi na refil (obnovo). Prvi je ta, da vaše naravne trepalnice rastejo in tako izrivajo permanentne trepalnice. Drugi razlog tiči v tem, da vaše naravne trepalnice po naravi izpadajo (skupaj s podaljšanimi trepalnicami), nato zopet zrastejo na istem mestu. Tretjič, lepilo popusti ter podaljšane trepalnice odpadejo. Katerikoli izmed teh treh razlogov je lahko razlog, za odpadanje podaljšanih trepalnic, zato jih je potrebno nadomestiti z novimi.

  1. KAKŠNA JE RAZLIKA MED KLASIČNO (ena na ena) IN VOLUMENSKO TEHNIKO PODALŠEVANJA?

Pri klasičnem podaljševanju trepalnic(ena na ena) apliciramo en nekoliko močnejši podaljšek na eno naravno trepalnico. Pri volumenski tehniki pa nalepimo 3 – 5 zares finih, tankih trepalnic na eno naravno, to nam omogoča gost, poln in glamurozen končni efekt. Odločite se lahko tudi za kombinirano opcijo obeh tehnik, torej  klasično + volumensko podaljševanje trepalnic.

  1. ALI LAHKO PO PODALJŠEVANJU UPORABLJAMO LIČILA?

Seveda se lahko še vedno ličite! Bodite pozorni le na to, da ličila niso preveč mastna in ne bazirajo na oljni osnovi, saj lahko oslabijo ali celo uničijo lepilo.

  1. ALI LAHKO S PODALJŠANIMI TREPALNICI PLAVAMO V VODI?

Odgovor je seveda DA, lahko plavate z vašimi novimi trepalnicami. Imejte v mislih le to, da sol in klor počasi načenjata lepilo, ki ga uporabljamo pri podaljševanju. Temu se najlažje ognete tako, da takoj po plavanju trepalnice umijete s posebnim čistilom ali pa jih nežno sperite z vodo.

  1. SPALA SEM NA TREPALNICAH IN JIH POLEŽALA? KAJ STORITI?

Umijte jih in nežno počesite s krtačko za trepalnice. Bodite pozorni da česete navzgor.

  1. KAKO NAJ TREPALNICE PRAVILNO OČISTIM, DA PRI TEM NE POVZROČIM PREHITREGA ODPADANJA?

Toplo priporočamo čistilo za trepalnice. Čistilo je nežno ter hkrati dela čudeže. Umijte trepalnice s čistilom in jih nežno razčešite s ščetkico za trepalnice.